10.09.2013

Ingerslev lopper

Forrige weekend var jeg på loppejagt. Uh der er mange fine ting at finde på Ingerslev marked i Aarhus. Var også lige et smut fordi et mini blogger-marked, og jeg kan jo ikke gå tomhændet hjem fra hele to markeder.

Hvis jeg havde haft en pige skulle det her sengetæppe helt klart pynte på hendes seng. Nu pryder det istedet gæstesengen på kontoret.


De sidste par måneder har jeg ledt efter et par af de der fede teaktræs hylder. I juli fandt jeg så den første hylde. På markedet var jeg heldig at finde endnu en i samme længde, dog en tand bredere. Glæder mig til at få dem op at hænge.


Tidligere var jeg blevet inviteret til en fødselsdag, men havde kun fået et enkelt ønske: en cool eller retro-agtig kaffefilter holder. Hvor finder man det andre steder end på et marked? Endte med at have ret svært ved at give mit fund fra mig. Syntes den er så fin. Der blev heldigvis taget godt imod den, og den har helt sikkert fået et godt hjem.


På blogger markedet var der mange fine ting, men også mange andre med god smag, så nåede at se et par gode sager smutte for næsen af mig. Dog fik jeg et par fine tallerkener med hjem og lidt mere kluns til min superdreng.Fandt også den fineste broderede pude på Ingerslev. Elsker farven og mønstret. Men jeg tænker at jeg måske selv skal kaste mig ud i at brodere sådan en sag... Jeg har jo ikke hobbyer og projekter nok i forvejen som ligger og venter. Eller et nyt fuldtidsjob der p.t. tager det meste af min tid og energi.


WHAT I LOVE: At finde fine loppe-gaver.

1 kommentar:

  1. Uhm, hvilke lækkerier. Jeg har for nyligt fundet en tilsvarende teakhylde - med skuffe under. Namme nam!

    Hilsen Kirsten

    SvarSlet