21.11.2013

Hama snefnug

Siden jeg var til kreative dage har jeg brugt ret mange timer med mine nyindkøbte perleplader. Lige så mange timer har jeg vist også brugt på Pinterest for at finde inspiration. Hvordan kunne jeg lige glemme alt det fede ved Hama perler?

Indtil nu står mine Hama kreationer dog mest i juletidens tegn. En hel snestorm af snefnug er det efterhånden blevet til. Alle lavet på den sekskantede plade. Skulle vist også have anskaffet mig den runde plade, så der havde været flere muligheder.  Nu pynter alle mine fnug så fint i stuevindet, og Vilfred elsker at se dem dreje rundt. Ih hvor er det skønt at opleve de små glæder i livet sammen med sit barn.

WHAT I LOVE: Snefnug man selv kan lave.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare fine - og vinterhyggelige!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, de giver en super god og hyggelig vinterstemning i stuen 😊

      Slet