04.11.2013

Æblet falder ikke langt fra stammen

Er der noget mere skønt end at pynte sit hjem med de små kunstværker ens barn kommer hjem med? Jeg elsker, at den lille har en dagplejemor, der forstår at finde på små kreative projekter, som Vilfred selv kan lave det meste af (selvom han kun er 21 måneder). Samtidig formår hun også at lave ting med børnene som er smukke på deres helt egen måde. Jer erkender dog at min holdning her muligvis er farvet af at jeg er moren.

De seneste par uger har Vilfred ihærdigt bidraget med Halloween pynten i vores lille hjem.

Han har svunget penslen på et par små glas med orange maling og der er kommet Peter edderkop på:


Pæn lysestage. Det er utroligt hvad et barn kan få ud af en klat ler og en voksen håndfuld bog. Nu kan vi heller ikke gå forbi en bog på jorden uden at han skal samle den op og have den med videre. Måske han har planer om flere lysestager.


Flagermus af de små hænder og spøgelses blad han selv har malet.


WHAT I LOVE. Mit lille æble.

4 kommentarer:

 1. Årh det er så fine sager og jeg glææææææder mig til Magnus kommer med kunst også ;-)
  Vilfred -sikke et flot navn.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er i hvert fald oppe og ringe over det. Det er bare stort første gang den lille kommer hjem med den smukkeste krims krams tegning. Man har bare lyst til at ramme det hele ind og smække det op på væggen 😊 så bare glæd dig. Og tak. Det passer også helt perfekt til ham.

   Slet
 2. Hej
  Hvad har du brugt af glasmaling og hvor kan jeg købe det henne i Kbh?
  Mvh Thuy.

  SvarSlet
 3. Hvis det er, kan du skrive til mig på thuyngocthai1981@hotmail.com :-)
  Vil meget gerne vide hvad det er for noget maling, da jeg også vil male fyrfadsstager sammen med min datter. :-) tak!

  SvarSlet