17.03.2013

Stribet raglan sweater

Seneste strikke projekt er en sweater i 8/8 bomuldsgarn til mindstemanden i huset. Garnet købte jeg billigt for 1½ års tid siden. 10 nøgler til 60 kr (så jeg kom til at købe 40 nøgler i 4 farver). Elsker at gøre gode kup! Det er tidligere blevet til en bluse med pippi striber til mindstemanden af det samme garn. Efter jeg har strikket denne her, er der stadig nok til et par bluser mere til ham. 


Strikkede denne sweater i en størrelse 2 år i tilfælde af at han skulle finde på at vokse hurtigere end jeg kan strikke. Engang imellem går jeg bare i stå med de der strikke projekter, og så er det rart hvis det ikke er noget der haster. Men denne trøje var hurtig, sjov og nem at strikke. Opskriften har jeg fra "Kreativ strik" nr. 7 - baby/børn 0-8 år (side 20). Var meningen at der skulle have været en knap i ryggen. Sys bare ikke det er lige så fedt, så havde planlagt at sætte to knapper i mellem forstykke og ærme, men da jeg talte forkert et par gange da jeg var igang med forstykket, så glemte jeg lykkeligt alt om knapper da jeg først fik det til at lykkes. Heldigvis er halsen rigeligt vid til at han sagtens kan få den overhovedet, også selvom knolden skulle vokse lidt. Men kunne nu alligevel være fint med et par knapper på den. Måske jeg syr et par stykker på som pynt.

WHAT I LOVE: At få tyndet lidt ud i garnlagret. Man føler jo næsten ikke at man bruger nogle penge når man strikker af garn man i forvejen har til at ligge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar