13.03.2013

Genbrugsskatte

Samtlige genbrugsbutikker i Horsens blev igår gennemgået sammen med en god veninde. Det bliver man altså glad af! Måske lidt fattigere på pengepungen, men rigere på gode fund:

3 blå dybe tallerkener til min samling.


Samt 2 flade.


Faldt også over tre kage tallerkener. En med fine blå tern, en med motiv i Wiinblad stil og så har jeg brudt min regel om de blå nuancer og købt en grøn tallerken også. Men kunne altså bare ikke stå for det fine H.C. Andersen motiv fra svinedrengen.


3 Wiinblad smørebrætter; december, juli og januar.


Et knappe kup i dejlige farver: 5 kr.


Ved ikke helt hvorfor, men så snart jeg ser noget i den her farve, så får jeg lyst til at købe det. Så de fine sko måtte selvfølgelig også med hjem... Selvom jeg egentligt allerede har et par i samme farve... Men de har jo ikke nogen rem...


Orange plastickasse til garn eller legetøj.


Kugleramme fra Kids Wood i den fineste stand.


Børnebøger om bondegården og den kære Bamse og søde Ælling.


Sidst men ikke mindst en grydeske som Vilfred allerede har adopteret som sit nye legetøj.


WHAT I LOVE: genbrugsjagt i godt selskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar