20.09.2012

Maskinparken er blevet udvidet...

 
... med et stk Bernina 700D overlocker. I love it! Har egentligt en overlocker til at stå som jeg købte for efterhånden 6 år siden, men det var nok mere en begynder model og jeg har ikke været så gode venner med den på det sidste, så har istedet nasset mig ind på Kamillas overlocker.
Det første der er kørt igennem mit nye legetøj er denne sweatshirt til manden min. Det er en prøve, så skal lige have rettet lidt i halsen og eventuelt tage lidt af vidden. Planen er at den endelige bluse skal sys op i noget alt for fedt stof jeg faldt over på min seneste genbrugstur.

 
Ellers går jeg og forsøger at få afsluttet det hav af halvfærdige projekter jeg har til at ligge, så idag har jeg syet knapper i. Den grå strikkede jeg allerede da jeg gravid (det vil sige for næsten et år siden!!!). Havde set en fin cardigan hænge i et butiksvindue som jeg forsøgte at kopiere. Den anden har min mor strikket. Jeg fandt de fineste æble knapper i stof2000. Har lyst til at lave noget mere med æbleknapper...

 

2 kommentarer:

  1. Hvilken opskrift har din mor mon brugt til den hun har lavet med de grønne knapper? Den er rigtig flot!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hun købte opskriften ved Garn garagen da vi var på noget kreamesse i middelfart. Du kan finde opskriften her: http://www.garn-garagen.dk/product/vincent-42811/

      Slet