23.09.2012

Fra stort til småt

For et par år siden begyndte jeg på et stort sengetæppe. For et lille års tid siden fik jeg så endeligt syet alle lapperne sammen hvorefter det gik op for mig at jeg nok aldrig rigtigt ville få brugt et sengetæppe da jeg ikke er typen der redder seng særligt tit... Og desuden var manden ikke ligefrem den største fan af min farvesammensætning (der var jo lyserødt i!). Så i mange måneder lå lapperne sådan set syet sammen indtil jeg stod og manglede et tæppe til en kravlegård. Sengetæppet er syet af store 30*30 cm lapper, men jeg valgte at klippe dem op på midten og sy strimlerne sammen forskudt da jeg syntes det gav en ret god effekt (og så slap jeg for bøvlet med at få min dengang sløsede opklipninger til at passe sammen). Resten áf sengetæppet er pt. i gang med sin forvandling til baby sengetøj og evt også juniorsengetøj.


For at have lidt at vælge imellem blev bagsiden af kravlegårdstæppet syet af et genbrugssengesæt med en aplikeret svamp på. Jeg har ikke gjort så meget i det der aplikation og kan vist også godt bruge noget mere øvelse i det...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar