17.03.2014

Håndarbejdsmesse i Middelfart + MOK marts #3

Weekenden blev bland andet brugt på Håndarbejdsmessen i Middelfart. Må indrømme at jeg ikke var så imponeret af messen i år, i forhold til 2012 hvor jeg sidst besøgte messen. Efter min mening mangler der noget der hendvender sig mere til den yngre målgruppe og er lidt mere tidssvarende.
Favorit standende var Tante Grøn (altid en sikker vinder) og Fox & Jane. Et par flotte stande med spændende inspiration. Så jeg kunne selvfølgelig ikke komme tomhændet hjem.

Hos Fox og Jane blev denne bog indkøbt: "Vendestrik bukser" af Hanne Meedom. Vil virkelig gerne det der vendestrik, men mangler lige at tage mig sammen og rent faktisk sætte mig ned og sætte mig ind i opskrifterne. På det punkt er jeg ikke så tålmodigt et menneske. Jeg vil bare gerne kunne det hele med det samme. Men forhåbentligt bliver der strikket små lækre shorts og knickers til den lille til sommer.


KnitPro rundstrikkepind. De skulle være umulige at knække. Lyder som et godt køb for en som mig, der har strikkepindende med overalt og til tider ikke lige tænker over, hvordan de har det når de ligger og roder rundt på bunden af tasken sammen med en masse ragelse.


Mikkeline - En hæklet ræv. Opskriften er Filihunkats værk og den er købt hos Tante Grøn. Har planer om en Mikkel udgave til den lille. Glæder mig til at komme igang. Elsker simpelthen udtrykket i den lille ræv.


Marts #3
50 cm rundstrik er det nu blevet til og skal dermed igang med overdelen af kjolen. Det skrider ikke helt så hurtigt frem som jeg havde planlagt. Der er tydeligt vis alt for få strikkevenlige øjeblikke i min hverdag for tiden. 

WHAT I LOVE: Strikke-venlige beskæftigelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar