01.02.2014

Klister og farlig frugt

Torsdag fyldte min smukke dreng 2 år. Det skulle fejres med hjemmegjort fødselsdagsinvitation og frugt guf, på den farlige måde, til fest i dagplejen.

Sammen klippe klistrede vi en invitation til dagplejen. Jeg klippede, den smukke klistrede (behøver jeg sige at det var godt han skulle i bad bagefter?). Elsker at vi er begyndt at kunne lave små kreative projekter sammen! Cirklerne er klippet ud af silkepapir, fordi det lige var det farvede papir vi havde i huset. Men det havde nok været lidt lettere for ham hvis de havde været i karton. Det fine papir klaskede lidt let sammen for ham engang imellem. Men elsker resultatet.


På den store dag havde jeg hentet lidt inspiration fra Cand.mor til den farlige frugt. Til lille D's fødselsdag havde hun lavet en melon haj. Genialt! Det var virkeligt nemt at skære den ud. Min fremgangsmåde var dog lidt anderledes end Marinas. Hajen blev fyldt op med vindruer og blåbær. Den lille mand var vild med den, og råbte højt og begejstret "AV" hver gang han rørte ved tænderne.


Her er en lille vejledning på melon hajen:

1. Skær et lille stykke af bunden, så melonen står stabilt af sig selv.
2. Skær et hak ud til munden.
3. Udhul melonen. Jeg brugte en smørruller.
4. Brug en lille skarp kniv til at skærer takkerne rundt i munden.
5. Fjern forsigtigt det yderste grønne lag med en kniv ved at skære fra takkens spids og nedefter.
6. Fyld op med frugt guf og server.

WHAT I LOVE: Fødselsdags forberedelser.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar