14.02.2013

Tapet træer DIY

Da den lilles værelse skulle indrettes havde jeg virkeligt svært ved at finde et tapet som jeg var 100 % tilfreds med. Så det endte med at min svigermor og jeg kastede os ud i at customize noget vægpynt til den lille:


For et par år siden, da jeg var i sommerhus, var jeg så heldig at støde på en lille selvbetjenings butik med brugte bøger. I butikken var der også et ordentligt lager af gamle retro tapetruller til en flad 20'er stykket. Idag fortryder jeg en milliard gange at jeg kun købte 3 ruller. Men nu er de 2 af rullerne blevet taget i brug. En med orange blomster og en med grønne.Fremgangsmåden er rimeligt simpel.

#1 Tegn den ønskede figur op på bagsiden af tapetet (HUSK det bliver spejlvendt når det kommer op på væggen)

#2 Klip figuren ud af tapetet.

#3 Kom godt med tapetklister på bagsiden af tapetet.

#4 Placer først trækronen på væggen. Efterfølgende sættes stammen op. Start fra bunden og glat langsomt ud.

#5 Gå figuren efter og put evt. ekstra tapetklister på hvis det er steder den mangler.

#6 Sæt dig ned og nyd dit lille værk.WHAT I LOVE: Træer hvor bladende bare aldrig falder af!

4 kommentarer:

 1. Endelig endelige endelig har jeg mulighed for at kommentere! Jeg har forsøgt så mange gange, men funktionen jeg skulle bruge, har ikke været der. Og heller ingen anden måde at kontakte dig :D Så jeg har fulgt med i stilhed. Men jeg har tit haft lyst til at kommentere på dine fine ting :)
  Og hold nu op, de her træer er fine. Virkelig! Godt lavet.
  Kh. Rikkeprikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord. Jeg har fået min mail skrevet på herinde, så der kan jeg også kontaktes nu.
   Man bliver så varm når man hører at andre hygger sig lige så meget med at følge med, som jeg hygger mig med at blogge :) Glæder mig til at hører flere kommentarer fra dig Rikkeprikke :)

   Slet
 2. Det er total godt ud!
  Fed ide' :-)
  God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen :)
   God mandag til dig :)

   Slet